Webdesign Delft

Ben je op zoek naar betrouwbaar en betaalbaar webdesign in Delft en omstreken?

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe website? Wil je je huidige site laten optimaliseren? Ik ben er om al je digitale wensen uit te laten komen. Al meer dan vier jaar lever ik op maat gemaakte websites aan Delftse bedrijven zoals; de Delftse Molen de Roos, School’s Cool Delft, SportHeroes, DelftByCycle en het Creatief Consortium. Mijn passie voor webdesign en mijn ervaring zet ik graag in om jouw nieuwe project te verwezenlijken. 

Samen zullen wij gaan werken aan het neerzetten van een verfijnd digitaal concept. We zullen samen brainstormen over de benodigdheden en de user experience van jouw nieuwe website. Tevens zullen we er voor zorgen dat jouw merk zou ideaal mogelijk wordt beleefd offline én online!

Geboren en getogen in Delft, koop lokaal 😉

Als jonge Delvenaar zet ik mij graag in voor de stad Delft. Ik vind het belangrijk om de lokale economie te ondersteunen als freelancer en werk daarom het liefst in Delft en de directe omgeving. Met een groot netwerk aan Delftse freelancers tackle ik grote projecten. Hierdoor kunnen we op een voordelige wijze opereren als een full service Creative Agency. Zo werk ik geregeld samen met videograven, fotograven, creatieve tekstschrijver en grafisch vormgevers.

Bekijk verschillende webdesign projecten in Delft

Heeft jouw project digitale liefde nodig?

Elk project is anders. Ik maak geen gebruik van templates en alle websites die ik creëer zijn op maat gemaakt, zo sluit de website perfect aan bij de huisstijl. Zo heb ik ervaring met het ontwerpen van websites, bouwen van webshops & complexere boekingssystemen en het inrichten van gebruiksvriendelijke wordpress omgevingen.

LeonvanKlaveren_foto

Let's go!

Ben jij opzoek naar een jonge creatieve professional die mee denkt over je (digitale) strategie en branding? Laten we samenwerken en jouw project realiseren zodat we er beiden trots op kunnen zijn!

Copyright ’23 | Alle Rechten Voorbehouden
founder and creative director

kvk. 69135703

btw-nr. NL230211410B01

iban. NL76 INGB 0748 3682 99