Mijn visie over web design

Websites horen afgestemd te zijn op de gebruiker

Websites kunnen niet zomaar bestaan. Ik weiger om “een snel design” te maken zonder relatie tot de problemen die u tegenkomt in het echte leven.

Mijn websites zijn betaalbaar, simpel en gemakkelijk. Ik concentreer me op deze begrippen tijdens het ontwerpen en het maken van de website. Veel websites zijn onbegrijpelijk voor de gebruiker en zijn alleen te begrijpen door werknemers van het bedrijf van de website of zelfs alleen de ontwerper. Een website hoort simpel te zijn, je moet de gewenste informatie zo snel mogelijk kunnen vinden. Hier ligt de kracht van een goede website! Al de websites zijn pixelperfect en zorgen hierdoor voor een scherp en schoon uiterlijk terwijl ze een kleine bestandsgrootte hebben zodat de ladingsstijd van de website minimaal is.

Ik creëer oplossingen voor het internet en de echte wereld, je website is namelijk niet zomaar een pagina, het is een gesprek tussen u en uw klanten

"Quiet is better than loud"

een erg bekende uitspraak van bekende ontwerper Dieter Rams, hoe minder de website afleid van het doel hoe makkelijker de gebruiker de site zal ervaren.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief waar ik tips & tricks geef over het ontwerpen en aanpassen van websites.